Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Πολιτική Ακύρωσης και Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών.
 
1.1 Δικαίωμα Υπαναχώρησης.
Αν συναλλάσσεστε ως καταναλωτής, μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 14  ημερολογιακών ημερών αναιτιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, ή στην περίπτωση παραγγελίας με περισσότερα προϊόντα μετά την παρέλευση 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο του τελευταίου προϊόντος. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μπορείτε να ενημερώσετε την εταιρεία μας στην ανωτέρω στοιχεία διεύθυνση μας ή στο τηλέφωνο 2114013794, ή στέλνοντας Email στη διεύθυνση:  info@funkyvibe.gr, είτε γράφοντας στην φόρμα επικοινωνίας μας, για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από αυτήν τη Σύμβαση με ρητή δήλωσή σας. Για να υπαναχωρήσετε εμπρόθεσμα, αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης.
 
1.2 Αποτελέσματα Υπαναχώρησης.
Αν υπαναχωρήσετε από αυτή τη Σύμβαση, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να προβείτε σε παραγγελία ισόποσης με την παραγγελία αξίας άλλων προϊόντων της εταιρείας μας ή και την επιστροφή της αξίας των προιόντων της παραγγελίας σας, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα.
Ειδικότερα, στην περίπτωση αυτή η επιστροφή και παράδοση των προϊόντων σε εμάς θα γίνεται μετά από επικοινωνία με εμάς στο 2114013794 ή email στο  info@funkyvibe.gr. Στη συνέχεια σε περίπτωση αντικατάστασης των προιόντων με νέα, θα σας αποστείλουμε τα προιόντα και κατά την παραλαβή τους στον ίδιο courier, θα δώσετε τα προιόντα προς επιστροφή. Σε αυτή την περίπτωση η αξία των μεταφορικών επιστροφής βαρύνει εσάς και είναι 5 €. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να καλέσετε είτε το συνεργαζόμενο με εμάς μεταφορέα είτε κάποιον της επιλογής σας, προκειμένου να παραλάβει τα προϊόντα από εσάς και να τα επιστρέψει στην έδρα της εταιρείας μας. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Τα χρήματα που αφορούν την αξία των προιόντων και όχι τυχόν επιβαρύνσεις μεταφορικών της αρχικής σας παραγγελίας, θα κατατεθούν σε λογαριασμό που εσείς μας έχετε ορίσει, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων από την εταιρία μας.  Ευθύνεστε για κάθε απομείωση της αξίας των προϊόντων ως απόρροια τέτοιας μεταχείρισής τους που αλλοιώνει την φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά τους.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα από τα είδη ένδυσης, υπόδησης και τα αξεσουάρ. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.
 
2. Πολιτική επιστροφής ή / και αντικατάστασης ελαττωματικών προϊόντων – Αλλαγές εμπορευμάτων.
 Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δεν θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.
 Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2114013794 ή στο e-mail  info@funkyvibe.gr, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, το νέο προϊόν θα σας σταλεί χωρίς οποιαδήποτε επιπρόσθετη επιβάρυνση.
 Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε: για ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ ένδυσης μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή/και την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου ή και επιστροφή χρημάτων, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών προς εσάς. Οι αλλαγές γίνοντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών απο την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

3. Μη παράδοση.
Εάν καταστεί αδύνατο για τον μεταφορέα η παράδοση της παραγγελίας σας, θα σας αφήσει ένα σημείωμα που θα εξηγεί πού βρίσκεται η παραγγελία σας και τι θα πρέπει να κάνετε για να την παραλάβετε και θα επικοινωνήσει μαζί σας και τηλεφωνικώς. Εάν, μετά την πάροδο 10 ημερών από την στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση, η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί υπαιτιότητα δική σας και επιστραφεί σε εμάς, τότε εφόσον έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή κατάθεσης σε λογαριασμό μας, θα επαναλάβουμε την αποστολή της παραγγελίας μας κατόπιν συνεννόσης μαζί σας. Τα μεταφορικά αυτή τη φορά βαρύνουν εσάς.

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας σας είναι η αντικαταβολή και δεν έχει παραδοθεί σε εσάς υπαιτιότητα δική σας, και δεν έχετε ανταποκριθεί σε τηλεφωνικές κλήσεις ή σε email, τόσο δικές μας όσο και της εταιρίας μεταφορών, και η παραγγελία επιστραφεί σε εμάς, ως απαράδοτη, τότε η αποστολή της επόμενης παραγγελίας σας δεν θα είναι εφικτή με τη μέθοδο της αντικαταβολής και θα πρέπει να προεξοφληθεί είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ώστε να είναι εφικτή η αποστολή της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση απώλειας της παραγγελίας σας από σφάλμα του μεταφορέα θα σας ενημερώσουμε σχετικά και θα φροντίσουμε εφόσον εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας την αντικατάσταση και αποστολή εκ νέου σε εσάς των ιδίων προϊόντων.